Marhuľa
Z objemu 100 litrov vysoko kvalitného marhuľového kvasu (bez pridaného cukru a bez kôstok) je možné získať cca 10 litrov marhuľovice s obsahom alkoholu 50 %. Dĺžka doby kvasenia predstavuje približne 3 až 4 týždne.
Hruška
Z objemu 100 litrov vysoko kvalitného hruškového kvasu (bez pridaného cukru a v rozdrvenom stave) je možné získať cca 7-8 litrov hruškovice s obsahom alkoholu 50 %. Dĺžka doby kvasenia predstavuje približne 6 až 10 týždňov.
Čerešňa
Z objemu 100 litrov vysoko kvalitného čerešňového kvasu (bez pridaného cukru a bez stopiek) je možné získať cca 5 litrov čerešňovice s obsahom alkoholu 50 %. Dĺžka doby kvasenia predstavuje približne 3 až 4 týždňov.
Slivka
Z objemu 100 litrov vysoko kvalitného slivkového kvasu (bez pridaného cukru a bez kôstok) je možné získať cca 10 litrov slivovice s obsahom alkoholu 50 %. Dĺžka doby kvasenia predstavuje približne 6 až 8 týždňov.
Jablko
Z objemu 100 litrov vysoko kvalitného jablčného kvasu (bez pridaného cukru a v rozdrvenom stave) je možné získať cca 9 litrov jablkovice s obsahom alkoholu 50 %. Dĺžka doby kvasenia predstavuje približne 6 až 10 týždňov.
Hrozno
Z objemu 100 litrov vysoko kvalitného hroznového kvasu (bez pridaného cukru a bez strapcov) je možné získať cca 12-14 litrov hroznovice s obsahom alkoholu 50 % – dĺžka doby kvasenia predstavuje približne 4 až 6 týždňov.
Zavolajte!
+421 911 490 455
Pálenka
Muž, ktorý nepije, nie je podľa môjho názoru skutočný muž. (Anton Pavlovič Čechov)